Podzemno skladište plina

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje utkano je u samu nit tvrtke Podzemno skladište plina jer upravo o njezinu uspješnom i odgovornom poslovanju zimi ovisi grijanje domova naših građana, ali i poslovanje velikih industrijskih subjekata. A realizacijom razvojnih planova izgradnje vršnog skladišta plina u Grubišnom Polju i novoga strateškog podzemnog skladišta plina, PSP d.o.o. omogućit će veću sigurnost potrošačima u zimskim mjesecima, kao i stratešku prednost te energetsku neovisnost Republike Hrvatske.

Upravljanje sustavom kvalitete u tvrtki Podzemno skladište plina osmišljeno je i provodi se u skladu sa svim uvjetima međunarodno priznate norme ISO 9001, a od 15. srpnja 2010. godine certificirao ga je i Bureau Veritas Croatia d. o. o. PSP je nositelj certifikata ISO 14001 koji potvrđuje postojanje kvalitetnog sustava upravljanja zaštitom okoliša, a ima i certifikat ISO 45001 kao potvrdu visokih standarda u zaštiti zdravlja i sigurnosti zaposlenika.

Najbolja potvrda uspjeha jest nagrada „Indeks DOP-a“ koju je 2012. godine tvrtki PSP d.o.o. dodijelio Hrvatski poslovni savjet za održiv razvoj u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.
 
Etički kodeks
Zaštita okoliša
Odnos s lokalnim zajednicama
Donacije i sponzorstva
Zaštita osobnih podataka
Pravo na pristup informacijama
Povratak na vrh Povratak na vrh