Poziv na sudjelovanje na javnom savjetovanju

Poziv na sudjelovanje na javnom savjetovanju

Operator sustava skladišta plina - Podzemno skladište plina d.o.o. obavještava zainteresiranu javnost o početku javnog savjetovanja na prijedlog Izmjena i dopuna Pravila korištenja sustava skladišta plina.

Ovim putem pozivamo energetske subjekte te zainteresiranu i stručnu javnost da dostave svoje primjedbe, mišljenja ili očitovanja.
Javno savjetovanje održat će se u razdoblju  od 15 dana koje počinje danom  14. veljače 2020., a završiti će najkasnije dan nakon stupanja na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tržištu plina koji je u proceduri donošenja ukoliko isti stupi na snagu  poslije 29. veljače 2020.

Na temelju članka 92. Zakona o tržištu plina (Narodne novine br. 18/18), tvrtka Podzemno skladište plina d.o.o. - u svojstvu operatora sustava skladišta plina predlaže Izmjene i dopune  Pravila korištenja sustava skladišta plina (UPR-18/2020).

Postupak savjetovanja:
1.      Svoje prijedloge i primjedbe iznesite tako da ispunite Obrazac za primjedbe.
2.      Ispunjeni obrazac primjedbi  u word i PDF verziji molimo pošaljite na e-mail adresu: prodaja@psp.hr  najkasnije dan nakon stupanja na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tržištu plina koji je u proceduri donošenja ukoliko isti stupi na snagu  poslije 29. veljače 2020.
3.      Pritom molimo: u naslovu e-mail poruke navedite: Savjetovanje-2020-01
4.      Obrazac imenujte "Savjetovanje-2020-01 IME.doc", gdje IME znači skraćeno ime predstavnika zainteresirane javnosti.

Privitke možete vidjeti ovdje.