Donacija PSP-a za stanovnike potresom pogođenih područja

Donacija PSP-a za stanovnike potresom pogođenih područja

U želji da svojim doprinosom pomogne stanovnicima Petrinje, Gline i Siska te okolnih gradova i općina, tvrtka Podzemno skladište plina danas je u okviru akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa" na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske uplatila donaciju u iznosu od 30.000,00 kuna. Time se je i tvrtka PSP d.o.o. pridružila velikom srcu Hrvatske: brojnim tvrtkama, institucijama i pojedincima koji ovih dana - svatko na svoj način - nastoje pomoći i barem malo olakšati situaciju ljudima koji žive u dijelovima naše zemlje pogođenima razornim potresima.
S obzirom na to da se jedino hrvatsko podzemno skladište plina nalazi u mjestu Okoli, u Sisačko-moslavačkoj županiji, PSP d. o. o., kao društveno odgovorna tvrtka, s osobitom pozornošću prati zbivanja na potresom pogođenim područjima te će u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti pomagati stanovništvu i lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.
 
Svakako valja istaknuti da su i podzemni i nadzemni dijelovi podzemnog skladišta plina u Okolima opremljeni zaštitnim sigurnosnim mehanizmima te je detaljan pregled pokazao da, unatoč blizini epicentru potresa, postrojenje nije pretrpjelo nikakva oštećenja pa nema nikakvih zapreka za daljnji siguran rad skladišta. Stoga hrvatski operator sustava skladišta plina - tvrtka PSP d. o. o. - bez ijednog zastoja ispunjava sve ugovorne obveze prema svojim korisnicima.