Donacija PSP-a Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju

Donacija PSP-a Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju

U skladu s jednim od najvažnijih segmenata svoje poslovne politike – društveno odgovornim poslovanjem, tvrtka Podzemno skladište plina d.o.o. podupire i razvija dobre odnose sa sredinom u kojoj djeluje.
Tako je još uoči početka nove školske godine, Uprava Društva sa zadovoljstvom pozitivno odgovorila na zamolbu Osnovne škole Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju i odobrila donaciju novoga školskog namještaja koju je danas ravnateljici Osnovne škole gđi Snježani Šeliš uručio direktor Društva Krešimir Malec. Novi školski namještaj izradila je tvrtka Tvin iz Virovitice, a njime je potpuno opremljena učionica hrvatskog jezika koja će se ujedno rabiti i za skupne roditeljske sastanke te za različita predavanja.
Nastavak je to poslovne politike društveno odgovornog poslovanja tvrtke Podzemno skladište plina koja svojim redovitim donacijama i sponzorstvima aktivno pomaže lokalne zajednice grada Grubišnog Polja i općine Velika Ludina, i to ponajprije potporom obrazovanja mladih, školstva i sportskih klubova, ali i ostalih kulturnih i društvenih aktivnosti.