Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje utkano je u samu nit tvrtke Podzemno skladište plina jer upravo o njezinu uspješnom i odgovornom poslovanju zimi ovisi grijanje domova naših građana, ali i poslovanje velikih industrijskih subjekata. A realizacijom razvojnih planova izgradnje vršnog skladišta plina u Grubišnom Polju i novoga strateškog podzemnog skladišta plina, PSP d.o.o. omogućit će veću sigurnost potrošačima u zimskim mjesecima, kao i stratešku prednost te energetsku neovisnost Republike Hrvatske.

Upravljanje sustavom kvalitete u Podzemnom skladištu plina d.o.o. osmišljeno je i provodi se u skladu sa svim uvjetima međunarodno priznate norme ISO 9001:2008., a od 15. srpnja 2010. godine certificirao ga je i Bureau Veritas Croatia d.o.o. PSP je nositelj certifikata ISO 14001 koji potvrđuje postojanje kvalitetnog sustava upravljanja zaštitom okoliša te je ujedno jedina tvrtka u Hrvatskoj koja posjeduje i certifikat OHSAS 18001 kao potvrdu visokih standarda u zaštiti zdravlja i sigurnosti zaposlenika.

Najbolja potvrda uspjeha jest nagrada „Indeks DOP-a“ koju je 2012. godine tvrtki PSP d.o.o. dodijelio Hrvatski poslovni savjet za održiv razvoj u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.